'Galatasaray maçında sahadayım'

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, derbiden alınan 3 puana çok sevindiğini söyledi.Süper Final’in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe maçında burnu kırıldığı için ameliyat olan ve önceki günkü Beşiktaş maçında riske edilmeyen Trabzonspor’un gol

'Galatasaray maçında sahadayım'

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, derbiden alınan 3 puana çok sevindiğini söyledi.

Süper Final’in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe maçında burnu kırıldığı için ameliyat olan ve önceki günkü Beşiktaş maçında riske edilmeyen Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, bu hafta oynanacak Galatasaray karşılaşmasına yetişeceği öğrenildi.

 

Bordo-Mavili takım izin yapmasına rağmen dün tek başına tesislerde çalışan golcü oyuncu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Beşiktaş karşılaşmasını tribünden izleyen Burak, "Sahada olmayı çok istedim ama burnumdaki sorun nedeniyle nefes alışverişinde problem yaşıyordum. Bu şekilde takıma zarar vermek yerine oynamamayı tercih ettim" dedi.

 

Yıldız oyuncu, derbiden alınan 3 puana çok sevindiğini de sözlerine ekleyip, takım arkadaşlarını kutladı.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor