Galatasaray maçı öncesi büyük tehlike!

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sarı kart sınırındaki futbolcular teknik heyeti ürkütüyor. Avrupa yolunda oldukça önemli bir viraja giren Trabzonspor'da 8 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Aykut Demir, Onur, Zeki Yavru, Yusuf, Henrique, Janko, Kad

Galatasaray maçı öncesi büyük tehlike!
Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sarı kart sınırındaki futbolcular teknik heyeti ürkütüyor. Avrupa yolunda oldukça önemli bir viraja giren Trabzonspor'da 8 futbolcu kart sınırında bulunuyor.
 
Aykut Demir, Onur, Zeki Yavru, Yusuf, Henrique, Janko, Kadir Keleş ve Bourceanu bugün kart görmeleri halinde, Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Belluschi, Ferhat Kiraz, Basser, Bekir Yılmaz, Fernandao ve Volkan Şen de, Bursa'da sınırdaki isimler olarak yer alıyor. Timsah’ta Şamil Çinaz ve Serdar Aziz, konuk Trabzon'da da Mustafa Yumlu cezalı oldukları için yoklar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor