Galatasaray küme düşer mi?

Fenerbahçe'deki '3 büyükler arasında 1 sezonda en çok yenilgi alan takım' olma özelliğini ezeli rakibinden geri almış oldu. Bu kötü gidişat, Galatasaray'ın küme düşüp düşmeyeceğini tartışılır hale getirdi.Teknik direktör değişikliğine giderek takımın başı

Galatasaray küme düşer mi?

Fenerbahçe'deki '3 büyükler arasında 1 sezonda en çok yenilgi alan takım' olma özelliğini ezeli rakibinden geri almış oldu. Bu kötü gidişat, Galatasaray'ın küme düşüp düşmeyeceğini tartışılır hale getirdi.

Teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına Bülent Ünder'i getiren Galatasaray, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 3-0 yenildi. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren sarı-kırmızılı ekipte kötü gidişe Ünder de çare olamadı.

CİMBOM 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Bu sonucun ardından 33 puanda kalan sarı-kırmızılı ekip 13. sıraya gerilerken, aynı puandaki Antalyaspor 12. sıraya yerleşti. Süper Lig'de son galibiyetini 22. haftada Bucaspor karşısında 1-0'lık skorla alan Galatasaray, bu mağlubiyetle birlikte oynadığı son 5 maçta sadece 1 beraberlik alırken 4 maçtan eli boş döndü.

UMARIZ KRİZDEN ÇIKARIZ
G.Saray ile ilk maçına çıkan teknik direktör Bülent Ünder hayal kırıklığı yaşadı. Galatasaray'da Hagi'nin yerine gelen teknik direktör Bülent Ünder, ilk sınavından boynu bükük ayrıldı. Ünder basın toplantısında şunları söyledi:

"Oyuna iyi başlamadık. Dengeyi çevirmekte zorlandık. Sorun, ufak detayların futbolcularım tarafından gözlerden kaçması oldu. Serkan'ın hatası ve kalecimizin penaltı yapması sahadan mağlup ayrılmamıza neden oldu. Takım içerisinde mağlup duruma düştüktetn sonra psikolojik durumlar teslimiyetçiliğe dönüyor. Umarım bu düşünceyi kafalardan silmeye çalışacağız. Yaşanmaması gerek bir maçtı. İnşallah krizi en kısa zamanda aşarız" dedi. Ünder, taraftarın tepki gösterdiği Arda'ya da sahip çıktı.

YENİLGİLERLE TARİHE GEÇTİ
 Spor Toto Süper Lig'de deyim yerindeyse dibe vuran Galatasaray, aldığı yenilgilerle de tarihe geçti. Madical Park Antalyaspor'a 3-0 yenilerek, ligde 14. mağlubiyetini gören sarı-kırmızılı takım, ligin bitmesine henüz 7 hafta kala, "Dört Büyükler" içerisinde bir sezonda en çok yenilgi alan takım rekorunu kırdı.

Galatasaray, ligde önceki hafta sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek, ezeli rakibinin bir sezondaki 13 maçlık yenilgi rekorunu egale etmişti. "Üç Büyükler"de Fenerbahçe, 1987-1988 sezonunda toplam 13, Beşiktaş ise 1997-1998 sezonunda 12 yenilgi almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler