Galatasaray Karşıyaka'yı devirdi

Ziraat Türkiye Kupası'nda E Grubu mücadelesinde Galatasaray ile Karşıyaka kozlarını paylaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar 3-1 galip geldi. Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada Sinan Gümüş, 26. dakikada Bilal Kısa ve 44'

Galatasaray Karşıyaka'yı devirdi

Ziraat Türkiye Kupası'nda E Grubu mücadelesinde Galatasaray ile Karşıyaka kozlarını paylaştı.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar 3-1 galip geldi.

Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada Sinan Gümüş, 26. dakikada Bilal Kısa ve 44'te Ryan Donk kaydetti. Karşıyaka'nın tek golünü 28'de Gökhan Ünal attı.

Teknik direktör Mustafa Denizli, Kasımpaşa'dan transfer edilen Donk'a 11'de şans verirken, Hollandalı oyuncu başarılı bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılıların gol ayağı Umut Bulut'un 75. dakikada 3 metreden auta attığı top maçın dikkat çeken başka bir olayıydı.

Bu galibiyetle birlikte Galatasaray, kupada 3'te 3 yaparak 9 puana yükseldi. Karşıyaka 6 puanda kaldı. Bir sonraki mücadelede Galatasaray, Karşıyaka deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor