Galatasaray kafilesi Trabzon'da

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma için Trabzon'a geldi. Karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılı kafileyi havaalanında bir grup ta

Galatasaray kafilesi Trabzon'da
Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma için Trabzon'a geldi.
 
Karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılı kafileyi havaalanında bir grup taraftar karşıladı. Kafile daha sonra karayolu ile konaklayacağı otele gitti.
 
Sarı-kırmızılı takımın 22 kişilik Trabzonspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
 
Felipe Melo, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk İsmail Ünsal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor