Galatasaray beraberliğe sevindi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray sahasında Bursaspor'u ağırladı.Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan maç müthiş bir tempoda geçti. 90 dakikanın sonunda gülen çıkmadı ve mücadele 2-2 sonuçlandı.Galatasaray maçın 20. dakikasında Umut'un kaf

Galatasaray beraberliğe sevindi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray sahasında Bursaspor'u ağırladı.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan maç müthiş bir tempoda geçti. 90 dakikanın sonunda gülen çıkmadı ve mücadele 2-2 sonuçlandı.

Galatasaray maçın 20. dakikasında Umut'un kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bursaspor 44'te Volkan Şen'le skoru 1-1 yaparken 54'te Fernandao'nun kafa golü ile 2-1 öne geçti. 82'de sahneye çıkan Emre Çolak penaltıdan kaydettiği golle maçın sonucunu belirledi: 2-2.

Bu sonuçla Bursaspor 30 puana yükselterek 5. sırada kaldı. Ligin 19. haftasında Bursaspor sahasıda Gençlerbirliği'ni konuk edecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor