Galatasaray: 4 - Eskişehir: 2

Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray-Eskişehirspor maçının 11. dakikasında Sabri uzaklardan vurdu, Sana tamamladı 14. dakikada Stancu farkı ikiye çıkaran golü attı. 45. dakikanın içinde Kewel, sol ayağı ile şık bir gol atttı: 3-0. İlk yarı bu skorla tamam

Galatasaray: 4 - Eskişehir: 2

Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray-Eskişehirspor maçının 11. dakikasında Sabri uzaklardan vurdu, Sana tamamladı 14. dakikada Stancu farkı ikiye çıkaran golü attı. 45. dakikanın içinde Kewel, sol ayağı ile şık bir gol atttı: 3-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 75. dakikada Burhan, Eskişehirspor ilk golünü kaydetti ve durumu 3-1'e getirdi.

Bu golden sadece 3 dakika sonra Ümit Karan müthiş bir firikikle durumu 3-2'ye getirdi. 81. dakikada Köşe vuruşundan gelen topu şık bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturdu: 4-2 Maç bu skorla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler