Galatasaray: 2 - M.Park Antalya: 1

Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçında Galatasaray, 31. dakikada Servet'in, 34. dakikada da Pino'nun attığı gol ile ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. Medical Park Antalyaspor, 55. dakikada Musa'nın attığı gol ile skoru 2-1 yaptı. Ligde son galibiyetini 2

Galatasaray: 2 - M.Park Antalya: 1

Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçında Galatasaray, 31. dakikada Servet'in, 34. dakikada da Pino'nun attığı gol ile ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.

Medical Park Antalyaspor, 55. dakikada Musa'nın attığı gol ile skoru 2-1 yaptı.

Ligde son galibiyetini 26 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u iç sahada aldığı 3-1'lik skorla elde eden sarı-kırmızılılar, daha sonra oynadıkları Kardemir DÇ Karabükspor'a deplasmanda 2-1, evinde de Ankaraspor'a 4-2 yenilmişti.

Galatasaray, yapılan hoca değişikliği sonrasında Georghe Hagi yönetiminde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada 0-0 beraberlikle de 2 maç aradan sonra puanla tanışmıştı.

''Cim bom'', Antalya ekibini kendi saha ve seyircisi önünde mağlup ederek, Ekim ayındaki ilk galibiyetini de almayı hedefliyor.

Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor arasında saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda başlayan karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetiyor.

Galatasaray - MEDİCAL PARK ANTALYA

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 19:00 (Lig TV)

HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Alpaslan Dedeş, Orkun Aktaş, Yaşar Kemal Uğurlu

Galatasaray: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta ,Serkan, Cana, Mustafa Sarp, Barış, Misimoviç, Pino

TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi

ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Radeljic, Musa, Yenal, Ali Zitouni, Kerem, Uğur İnceman, Tita, Necati, Djiehoua

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor