Galatasaray 2-0 Eskişehirspor

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında Eskişehirspor'u ağırladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maçı Galatasaray 2-0'lık skorla kazanmayı başardı.Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 24. dak

Galatasaray 2-0 Eskişehirspor

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında Eskişehirspor'u ağırladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maçı Galatasaray 2-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Gökhan Zan ve 52. dakikada Felipe Melo kaydetti.

Taraftarı önünde Eskişehirspor'u istekli, mücadeleci ve hırslı bir futbol anlayışıyla mağlup eden Galatasaray bu galibiyetle birlikte puanını 7'ye yükseltti. Haftaya lider giren Eskişehirspor ise bu sezon ligde ilk mağlubiyetini alarak 7 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 2 Ekim Pazar günü saat 15:00'te Eskişehirspor sahasında Trabzonspor'u ağırlarken; saat 19:00'da ise Galatasaray, Ankaragücü deplasmanına çıkacak

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor