Galatasaray 1 Trabzonspor 1

Şampiyonluk play-off'una kalmayı garantileyen Galatasaray ve Trabzonspor, TT Arena'da 1-1 berabere kaldı. Burak Yılmaz'ın rekoru egale ettiği maçta Aslan'a 1 puanı Melo'nun penaltısı getirdi. Bu sonuçla Cim Bom'un en yakın takipçisi Fenerbahçe, puan farkı

Galatasaray 1 Trabzonspor 1

Şampiyonluk play-off'una kalmayı garantileyen Galatasaray ve Trabzonspor, TT Arena'da 1-1 berabere kaldı.
 

Burak Yılmaz'ın rekoru egale ettiği maçta Aslan'a 1 puanı Melo'nun penaltısı getirdi. Bu sonuçla Cim Bom'un en yakın takipçisi Fenerbahçe, puan farkını 7'ye düşürdü.
 

 
Trabzonspor'un kadrosunda yapılan değişiklikler de dikkati çekti. Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen ilk 11'de 4 oyuncuya, Galatasaray karşılaşmasının ilk 11'inde yer vermedi.

 

Güneş, Onur Kıvrak'la beraber Cech, Adrian ve Halil Altıntop'u Galatasaray'a karşı yedek soyundurdu.

 

Fatih Terim, sakatlığı bulunan Elmander'in yerine, Baros'a ilk 11'de forma verdi. Çift forvetli sistemden vazgeçmeyen Terim, hücum hattında Necati Ateş-Baros ikilisine şans tanıdı. Fatih Terim, Elmander'in yokluğunda, bir diğer forvet oyuncusu Sercan'ı kadroya almazken bu sezon hiç forma giymeyen Mehmet Batdal'ı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etti.


 
Maça iki takım da yüksek tempoda başlarken G.Saray Melo, Trabzonspor da Burak'la etkili oldu. Oldukça sert başlayan maçta iki takım, ilk 28 dakikada toplam 6 sarı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler