Galata, Fener'i fena benzetti

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi kendi sahasında 3-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini 33. dakikada Eboue, 41. dakikada Elmander ve 66. dakikada Melo kaydetti. Fenerbahçe'nin golünü ise uzatmalarda Alex attı. bu skorla Galatasara

Galata, Fener'i fena benzetti

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi kendi sahasında 3-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini 33. dakikada Eboue, 41. dakikada Elmander ve 66. dakikada Melo kaydetti. Fenerbahçe'nin golünü ise uzatmalarda Alex attı. bu skorla Galatasaray liderliğe yükseldi.

Süper Lig'de merakla beklenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin heyecanı tüm futbolseverleri sarıyor. Galatasaray taraftarının, maç öncesi tribünlere yansıyan muhteşem koreografisi ise bu maça nasıl hazırlandıklarını gösterir nitelikteydi.

Volkan'a küfür edildi
Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e maç öncesi ısınırken küfür etti.

A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off mücadelesinde Hırvatistan ile yaptığı maçta Türk Telekom Arena'da Galatasaraylı taraftarların tepki gösterdiği, tribünlerle girdiği diyalog sonrası protesto edilen Volkan Demirel'e derbi öncesi küfür edildi.

Karşılaşmaya hazırlık için ısındığı sırada bulunduğu kalenin arkasındaki taraftarların küfür ettiği Volkan'a, ısınmasını tamamlayıp soyunma odasına giderken diğer tribünlerden de küfürlü tezahüratlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor