Gabric'e "Dualarımız Seninle"

Hırvatistan’da trafik kazası geçiren ve durumu ağır olan Drago Gabric’e Trabzonsporlu taraftarlarca geçmiş olsun mesajları yağıyor.Hırvat oyuncunun yaşadığı olay sonrası büyük üzüntü yaşayan Bordo-Mavililer gerek sosyal paylaşım sitelerinde açtıkları sayf

Gabric'e "Dualarımız Seninle"

Hırvatistan’da trafik kazası geçiren ve durumu ağır olan Drago Gabric’e Trabzonsporlu taraftarlarca geçmiş olsun mesajları yağıyor.

Hırvat oyuncunun yaşadığı olay sonrası büyük üzüntü yaşayan Bordo-Mavililer gerek sosyal paylaşım sitelerinde açtıkları sayfalar ve kurdukları gruplarda gerekse de Trabzonspor Kulübüne telefon ve mail yoluyla ulaşarak Gabric’e “Geçmiş olsun” dileklerini iletiyorlar.

Mesajlar arasında farklı takımların taraftarları da yer alıyor.

Biz de bir an önce Gabric'in sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

---------------

Twitter’da açılan “DayanGabric” başlıklı topicten mesajlar:

 

“Atacaksın hayatının golünü dayan”

“140 karaktere sığmaz hislerim”

“Dayan be Drago sen bize lazımsın”

“Dualarımız seninle”

“Onurlu mücadelene devam etmen için dayan Gabric”

“Şampiyonluğu kaçırmamıza bu kadar üzülmemiştim. Hadi be Gabric”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler