Futsal Milli Takımı 3. oldu

Türkiye-Azerbaycan maçı öncesinde, turnuvayı ilk sırada tamamlamayı garantileyen Ukrayna, Özbekistan Futsal Milli Takımı ile karşılaştı. Ukrayna, rakibi karşısında bulduğu gol fırsatlarını değerlendirerek karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi.Ukrayna-Özbekis

Futsal Milli Takımı 3. oldu

Türkiye-Azerbaycan maçı öncesinde, turnuvayı ilk sırada tamamlamayı garantileyen Ukrayna, Özbekistan Futsal Milli Takımı ile karşılaştı. Ukrayna, rakibi karşısında bulduğu gol fırsatlarını değerlendirerek karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi.

Ukrayna-Özbekistan karşılaşması sonrasında mücadele eden Azerbaycan ve Türkiye Futsal Milli Takımları, birbirlerine üstünlük sağlamayarak turnuvayı ikinci ve üçüncü olarak tamamladı.

Azerbaycan, Recep Farahzade'nin 11. dakikada attığı golle öne geçti ve ilk yarı Azerbaycan'ın 1-0 üstünlüğüyle bitti.

Türkiye ikinci yarının 3. dakikasında Cihan Özcan, 11. dakikasında ise Adnan Kalıncık'ın attığı gollerle rakibi karşısında üstünlüğü ele geçirdi. Fakat Azerbaycan bir dakika sonra Brezilya kökenli oyuncusu Rodrigues ile karşılık vererek 2-2 beraberliği sağladı.

Azerbaycan-Türkiye maçı 2-2 biterken, turnuvayı Ukrayna maç kaybetmeden birinci, 4'er puanı paylaşan Azerbaycan averajla ikinci, Türkiye üçüncü, Özbekistan ise 1 puanla dördüncü olarak tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler