Futbolun gerçekleri Trabzon'da!

 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi’nin 4.cüsünü gerçekleştireceği “FUTBOLUN YENİ GERÇEKLERİ ” konulu panel 25 Aralık 2011 Pazar günü saat 16.30’da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda yapı

Futbolun gerçekleri Trabzon'da!

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi’nin 4.cüsünü gerçekleştireceği “FUTBOLUN YENİ GERÇEKLERİ ” konulu panel 25 Aralık 2011 Pazar günü saat 16.30’da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda yapılacak.

Panelle ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Nurettin Balaban bu panelde Panelistler Trabzon Futbolunun yetiştirmiş olduğu dünya starı, UEFA gümüş ayakkabı ödül sahibi, UEFA Kupası finalinde Zenit forması ile en iyi oyuncu unvanlı, Türkiye Süper Liginde 126 golle yüzler kulübüne girme başarısı gösteren futbolcu Fatih Tekke ve Türkiye Liglerinde görev yaptığı takımlarda genç oyunculara şans verme özelliği ile öne çıkan teknik direktörlerden Trabzonspor’un eski teknik direktörü Samet Aybaba olacak.

Futbol dünyası ile ilgili önemli ayrıntıların ele alınacağı bu panelde daha çok ülkedeki yabancı uyruklu oyuncu sayısının artarak Türk gençlerinin önünü kapatması, Trabzonspor futbol takımındaki Trabzonlu oyuncu sayısının gün geçtikçe yok denecek aşamalara gelmesi, ülke futbolunun % 90’nının hitap eden altyapılar ve amatör futbola ülke futbolunun bakışı vb. konuların yanı sıra her iki panelistin Trabzon, Türkiye, Avrupa ve Dünya futboluyla ilgili konular ele alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor