Futbolu batırdı şimdi sıra diğerlerinde!

-Haber61.net- Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı döneminde Türk Futboluna kara bulutlar çökmesinin baş aktörlerinden olan Mehmet Ali Aydınlar gözünü diğer spor dallarına dikti. 3 Temmuz sürecinde şikeyi nasıl ört bas ettiğini ve Fenerbahçe'yi nasıl kol

Futbolu batırdı şimdi sıra diğerlerinde!
-Haber61.net-
 
Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı döneminde Türk Futboluna kara bulutlar çökmesinin baş aktörlerinden olan Mehmet Ali Aydınlar gözünü diğer spor dallarına dikti.
 
3 Temmuz sürecinde şikeyi nasıl ört bas ettiğini ve Fenerbahçe'yi nasıl kolladığını kendisi de itiraf eden Aydınlar'ın Acıbadem Üniversitesi adıyla bayan voleybol ve erkek basketbol takımları kuracağı öğrenildi.
 
Aydınlar'ın bu hamlesi spor kamuoyunda oldukça ilginç ve bir o kadar da haklı yorumları beraberinde getirdi. Aydınlar sporun karanlık yüzünü artık yeşil sahaların dışında voleybol ve basketbol sahalarında da göstermesinin muhtemel olması Türk sporunu bekleyen önemli bir tehlike olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor