Futbolda soruşturma: 1 tutuklama

Almanya'da yürütülen şike soruşturması ile ilgili Nurettin Günay'ın verdiği ek ifadeler doğrultusunda İstanbul'da gözaltına alınan 3 kişiden bir antrenör tutuklandı, iki futbolcu serbest bırakıldı. Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı bir çok ünlü futbolcu ve men

Futbolda soruşturma: 1 tutuklama

Almanya'da yürütülen şike soruşturması ile ilgili Nurettin Günay'ın verdiği ek ifadeler doğrultusunda İstanbul'da gözaltına alınan 3 kişiden bir antrenör tutuklandı, iki futbolcu serbest bırakıldı. Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı bir çok ünlü futbolcu ve menejerin ifadesine başvuracağı bildirildi.

Almanya'daki şike soruşturmasında 3 yıl hapis cezası alan Nurettin Günay'ın verdiği ek ifadeler İstanbul'da üçüncü oprasyonun düzenlenmesine neden oldu. Sarıyer Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla harekete geçen Mali Şube polisleri, Bafraspor'un kalecisi E.K., Kahramanmaraşspor'un yardımcı antrenörü M.G. ile Kayapınarspor futbolcusu İ.K.'yı gözaltına aldı. Emniyette sorgusu tamamlanan 3 şüpheli, dün sabah Sarıyer Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.G. "Kamu kurum ve kuruluşları zararına dolandırıcılık ve suç amaçlı örgüte üye olmak suçlarından tutuklanırken, diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Savcılığın başlattığı yeni şike soruşturmasında bazı ünlü futbolcuların ifadesine başvurulacağı da öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında 24 Mart ve 8 Nisan 2010 tarihlerinde düzenlenen iki ayrı operasyonda Fatih Akyel, Arif Erdem, Recep Öztürk, Celil Sağır ve Erkan Ergün'ün de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor