Futbolda şikede son durum!

Futbolda şike operasyonu kapsamında yapılan soruşturmalarda son gelişmeler...09: 22- Futbolda şike soruşturması kapsamında emniyetteki sorgusu tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi.10:05 - Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, futbolcula

Futbolda şikede son durum!

Futbolda şike operasyonu kapsamında yapılan soruşturmalarda son gelişmeler...

09: 22- Futbolda şike soruşturması kapsamında emniyetteki sorgusu tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

10:05 - Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, futbolcular İlhan Çelikay ve Can Arat ile eski hakemlerden Zafer Önder İpek emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.  Buradaki işlemleri tamamlanan 4 kişi, daha sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

15:50- Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan İstanbul BŞB'li oyuncu Can Arat, Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı..

17.08 - Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkayaserbest bırakıldı...

17: 13- Kaleci Korcan Çelikay'ın ağabeyi İlhan Çelikay da serbest bırakıldı.

18:18 -  Eski hakem ve Gençlerbirliği eski Genel MüdürüZafer Önder İpek savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

GELİŞMELER İÇİN BİZDEN AYRILMAYIN...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler