Futbolda şiddet dinmiyor!

Samsun’da yapılan Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Out maçında Yeni Amasyaspor, Merzifonspor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonrası aynı ilin iki takımının taraftarı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.Gerginlik ihtimaline karşı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oyna

Futbolda şiddet dinmiyor!

Samsun’da yapılan Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Out maçında Yeni Amasyaspor, Merzifonspor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonrası aynı ilin iki takımının taraftarı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Gerginlik ihtimaline karşı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan BAL Play-Out maçında Yeni Amasyaspor ile Merzifonspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil Beyazıt, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Ömer Bayraktar’ın gölü ile öne geçen Merzifonspor, ilk yarıda Amasyasporlu oyuncu Süleyman Şen’in gölüne engel olamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise her iki tarafta gol atamayınca maç uzatmalara kaldı. Uzatmalarda Amasyaspor 102. dakikada Ali Evsat ve 117. dakikada Bayram Öztürk’ün golleriyle öne geçti. 110. dakikada Amasyasporlu Özkan Yılmaz’ın çift sarı karttan oyundan atılmasının ardından oyuncular arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Maçın bitimiyle Amasyaspor taraftarları sahaya girip takım oyuncuları ile birlikte galibiyetin getirdiği sevinci yaşadı. 3-1’lik skorla mağlup olan Merzifonspor taraftarı ise stada bulunan koltuklar yerinden sökerek sahaya fırlattı. Taraftarların olduğu yerde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, daha sonra taraftarı stattan kontrollü bir şekilde taraftarları tahliye etti.

h1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor