Futbolda şiddet bitmiyor!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Turgutluspor ile mücadele eden ev sahibi Gümüşhanespor'un teknik direktörü Murat Gürkan Zora, 3-3 berabere biten maçta oyuncu değiştirmediği gerekçesiyle 2 taraftar tarafından darbedilerek hastaneye kaldırıldı.  Yenişehir St

Futbolda şiddet bitmiyor!
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Turgutluspor ile mücadele eden ev sahibi Gümüşhanespor'un teknik direktörü Murat Gürkan Zora, 3-3 berabere biten maçta oyuncu değiştirmediği gerekçesiyle 2 taraftar tarafından darbedilerek hastaneye kaldırıldı.
 
 
Yenişehir Stadı'ndaki maçta Gümüşhanespor taraftarlarından İ.Ç ve N.Ç. ile Zora arasında, oyuncu değiştirmemesi nedeniyle tartışma çıktı.
 
Karşılaşmanın sona ermesinin ardından İ.Ç ve N.Ç, stadın dışında Zora'yı yumrukla darbetti. 
 
Dudağı patlayan, yere yatırılan ve dili boğazına kaçan Zora, çevredekilerin arbedeyi sonlandırmasının ardından ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Zora'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
İ.Ç. ile H.Ç, polis tarafından gözaltına alındı.
 
Gümüşhanespor Kulübü Başkanı İdris Çimen, AA muhabirine, saldırıyı kınadıklarını belirterek, “Böyle bir saldırıyı kabul etmemiz mümkün değil. Kimsenin böyle davranmaya hakkı yok. Ben o yumrukları İdris Çimen’e atılmış sayarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler