Futbolcuya ölüm tehdidi!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’dan Milan’a transfer olan Alessio Romagnoli’ye doğup, büyüdüğü kentten ölüm tehditleri geliyor.   İtalyan La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Milan’ın 25 milyon avro karşılığında Roma’dan renkl

Futbolcuya ölüm tehdidi!
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’dan Milan’a transfer olan Alessio Romagnoli’ye doğup, büyüdüğü kentten ölüm tehditleri geliyor.
 
İtalyan La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Milan’ın 25 milyon avro karşılığında Roma’dan renklerine bağladığı Romagnoli’nin, küçüklüğünde Roma’nın ezeli rakibi Lazio’ya sempati duyduğu öne sürüldü.
 
Milan’a Lazio’dan gelerek efsaneleşen Alessandro Nesta’nın 13 numaralı formasını giyecek İtalyan futbolcunun, Roma yakınlarındaki memleketi Anzio’da ölüm tehditlerine varan tepkiler aldığı belirtildi. Genç oyuncunun transferinin ardından Anzio’da ailesinin oturduğu yere yakın binaların duvarlarına, “Romagnoli aptal kırmızı-siyahlı”, “Laziolu Romagnoli cenazen yakındır” gibi tehdit içerikli ifadeler yazıldığı, bu durumun Romagnoli’nin ailesinin tepkisini çektiği vurgulandı.
 
Evinin çevresinde oğlu hakkında duvarlara yazılanları utanç verici bulduğunu ifade eden Giulio Romagnoli, “Bunlar, beni ve ailemi kötü yönde etkileyen şeyler” dedi. Sosyal paylaşım sitelerinde ise birçok Romalı taraftar, “20 yaşındaki bir çocuk için kötülük dilemek deliliktir, utançtır” gibi ifadelerle Romagnoli’ye yazılanları kınadı.
 
Haberde, İtalya’da bir takımda oynarken farklı bir kulübün taraftarı olmanın suç olarak kabul gördüğü, buna benzer bir durumun Roma’yı desteklediği iddia edilen Lazio’nun sağ kanat oyuncusu Antonio Candreva’nın da 2012 yılında başına geldiğine dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler