"Futbolculara yürek aşıladık"

Mustafa Akçay’ın yardımcısı Hami Mandıralı, geldiği günden bu yana futbolcularla yakından ilgileniyor. Camiayı iyi tanıyan, bu kulübün efsaneleri arasına adını yazdıran başarılı futbol adamı, özellikle yeni gelen oyuncuların uyum sürecini atlatmalarına ya

"Futbolculara yürek aşıladık"

Mustafa Akçay’ın yardımcısı Hami Mandıralı, geldiği günden bu yana futbolcularla yakından ilgileniyor. Camiayı iyi tanıyan, bu kulübün efsaneleri arasına adını yazdıran başarılı futbol adamı, özellikle yeni gelen oyuncuların uyum sürecini atlatmalarına yardımcı oldu. Hami Mandıralı, geçtiğimiz sezon tarihin en kötü dönemlerinden birini yaşayan kadronun, bu sene büyük ölçüde aynı kaldığını belirterek, “Biz geldiğimizden beri sadece teknik ve taktikle uğraşmadık. Futbolculara yürek ve Trabzonspor aşkı aşılamaya da çalıştık. Başkanımızdan hocamıza kadar herkes gecesini gündüzüne katarak çalışıyor” ifadelerini kullandı. Mandıralı sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz sezonki sıkıntılar ortada. Aynı kadronun büyük bölümü bu sezon da bizimle. Durum böyleyken, takımın şu ana kadarki performansına başarısız demek, eleştirmek biraz haksızlık olur. Eksiğimiz yok mu? Tabii ki var. Onları da biliyoruz ve gidermek için çalışıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler