Futbolculara biber gazı!

Güney Amerika'nın en prestijli futbol turnuvası Copa Libertadores'in son 16 turu rövanşında Boca Juniors ile River Plate arasında oynanan maç, yaşanan olaylar nedeniyle tatil edildi.Boca Juniors'ın evinde oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan

Futbolculara biber gazı!

Güney Amerika'nın en prestijli futbol turnuvası Copa Libertadores'in son 16 turu rövanşında Boca Juniors ile River Plate arasında oynanan maç, yaşanan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Boca Juniors'ın evinde oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada, ikinci devre için sahaya çıkmaya hazırlanan River Plateli oyunculara tünelde biber ve göz yaşartıcı gaz atıldı.

Elde edilen görüntülere göre, taraftarlar devre arasında kaynak makinesiyle tünele delik açtı ve River Plateli futbolcular sahaya çıktığı sırada göz yaşartıcı gazları deliğin içinden attı.

Aralarında Leonardo Ponzio, Leonel Vangioni, Ramiro Funes Mori ve Sebastian Driussi'nin de yer aldığı bazı River Plateli futbolcular, sahada gözlerine su damlatarak gazın etkisini atlatmaya çalıştı.

Olayın ardından River Plateli oyuncular ve teknik heyet sahanın ortasında toplanırken, maçın tatil edilmesi yönünde hakem ve yetkililere talepte bulundu.

Mücadeleye 1 saati aşkın bir süre ara verilirken, yapılan görüşmelerin ardından alınan kararla maç tatil edildi. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşmayı, River Plate sahasında 1-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor