Futbolcular turu kime armağan etti?

Trabzonspor'un Dinamo Minsk'i eleyerek play-off turuna yükselmesinin ardından futbolculardan Soner Aydoğdu ve günün başarılı isimlerinden Mustafa Yumlu açıklamalarda bulundu.Golsüz biten karşılaşmanın ardından iki futbolcu da bu turu taraftarlarına armağa

Futbolcular turu kime armağan etti?

Trabzonspor'un Dinamo Minsk'i eleyerek play-off turuna yükselmesinin ardından futbolculardan Soner Aydoğdu ve günün başarılı isimlerinden Mustafa Yumlu açıklamalarda bulundu.

Golsüz biten karşılaşmanın ardından iki futbolcu da bu turu taraftarlarına armağan etti.

AYDOĞDU: "RAKİP ÜSTÜN GÖZÜKTÜ AMA..."

"Rakip üstün gözükse de biz turu geçip taraftarımıza armağan etmek istiyorduk. İstediğimizi aldık ve artık play-off turundayız."

Colman'ın yokluğunda forma şansı buldum. Kim sahaya çıkarsa elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben de öyle yaptım."

YUMLU: "BİZİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Futbolda turu geçtiğimiz için mutluyum. Taraftarımız yine bugün muhteşemdi, bizi burada da dışarıda da destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler