Futbolcular öyle bir şey yaptı ki: TARİHİ OLAY!

İspanya Kral Kupası çeyrek finali Racing Santander'in tarihe geçecek bir protestosuna sahne oldu. Santanderli oyuncular, greve gittikleri gerekçesiyle, sahaya çıktıktan sonra oynamama kararı aldı.Racing Santander, 3-1 kaybettikleri mücadelenin rövanşında

Futbolcular öyle bir şey yaptı ki: TARİHİ OLAY!

İspanya Kral Kupası çeyrek finali Racing Santander'in tarihe geçecek bir protestosuna sahne oldu. Santanderli oyuncular, greve gittikleri gerekçesiyle, sahaya çıktıktan sonra oynamama kararı aldı.

Racing Santander, 3-1 kaybettikleri mücadelenin rövanşında evlerinde Real Sociedad ile karşılaşmak üzere sahaya çıktı. Ancak bir süredir başkanları Angel Lavin'e maaşlarını vermediği gerekçesiyle istifa çağrısı yapan oyuncular, istekleri gerçekleşmeyince mücadelede oynamama kararı aldı.

MAÇIN HAKEMİ TATİL KARARI ALDI!
Mücadelenin başlama düdüğü ile birlikte orta yuvarlağın kendi sahalarına bakan yuvarlağında omuz omuza veren Santanderli oyunculara karşın Sociedad da top çevirmeye başladı. Bir süre paslaşan Sociedadlı oyuncular, topu taca attı ve maçın hakemi de Santanderli oyuncularla konuşarak mücadeleyi tatil etmek kararı aldı.

Bir süre önce açıklama yapan başkan da, oyuncuların grev yapacakları iddiası ile ilgili, "Futbolcularım sadece üç aydır maaşlarını alamıyor. Bu sorunu da çözeceğiz bu kadar kısa süre içinde para alamayanlar grev kararı mı alırmış" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler