“Futbolcular muhatabımız değil”

 Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu son hafta maçında Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak ligi 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde eden Trabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar, karşılaşma yaptığı açıklamada Burak Yıl

“Futbolcular muhatabımız değil”

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu son hafta maçında Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak ligi 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde eden Trabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar, karşılaşma yaptığı açıklamada Burak Yılmaz’ın gördüğü kartın sorumsuzca olduğunu vurguladı. Şakar, “Burak gibi kaliteli, aklı başında bir oyuncunun sorumsuzca davranması bizleri üzdü. Ama arkadaşları kendisini affetti. 10 kişi oynamalarına rağmen iyi mücadele ettiler. İyi müsabaka oldu. Futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Beşiktaş'a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

 

Bir basın mensubunun, Burak Yılmaz'ın son dönemde sürekli olaylarla gündeme geldiğini hatırlatması üzerine ise Şakar, “Burak, bizim çok terbiyeli, aklı başında bir sporcumuzdur. Olmaması gerekiyordu ama oldu, üzgünüz” şeklinde konuştu.

 

Nevzat Şakar, Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları nedeniyle kendilerine verilen 4 maçlık seyircisiz oynama cezasını da değerlendirdi. Bordo-mavili yönetici, ceza nedeniyle gerekli tüm hukuki yollara başvuracaklarını da açıkladı.

 

Emre Belözoğlu'nun başkan Sadri Şener'e dava açmasıyla ilgili olarak ise, “Futbolcular muhatabımız değil” diyerek yorum yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor