Futbolcu hakemi öldürdü!

Gün geçmiyor ki futbol dünyasında şiddet unsuru daha da artmasın. ABD'nin Utah eyaletinde gerçekleşen olayda bir futbol hakemi yaşamını kaybetti.Salt Lake City'de gençler ligi müsabakasında tüyleri ürperten anlar vardı. 46 yaşındaki hakem Ricardo Portillo

Futbolcu hakemi öldürdü!

Gün geçmiyor ki futbol dünyasında şiddet unsuru daha da artmasın. ABD'nin Utah eyaletinde gerçekleşen olayda bir futbol hakemi yaşamını kaybetti.

Salt Lake City'de gençler ligi müsabakasında tüyleri ürperten anlar vardı. 46 yaşındaki hakem Ricardo Portillo'nun geçtiğimiz Cumartesi günü yönettiği karşılaşmada verdiği bir faul kararı ve 17 yaşındaki bir futbolcuya sarı kart göstermesi olayları beraberinde getirdi. Portillo bu faul kararından sonra genç futbolcu tarafından darp edilirken hastaneye kaldırılan hakemin komadan çıkamadığı ve hayatını kaybettiği açıklandı. Polis konuyla ilgili daha fazla detay vermezken, yüzüne aldığı darbe sonucu travma geçiren Portillo'nun kurtarılamadığı sabah saatlerinde duyuruldu.

Portillo'nun daha önce de bir maçta saldırıya maruz kaldığı ve kaburga ve kolunun kırıldığı da ortaya çıktı.
  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor