Futbolcu dayak yedi!

Rusya'da sözleşmesini feshetmeyen Karadağlı bir oyuncuya Kuban kulübünün şiddete başvurarak zorlana çeşitli kağıtlara imza attırdığı iddia ediliyor.Takımda düzenli olarak forma giyemeyen ve ayrılık için transfer listesine koyulmasını arzu eden Nikezic bu

Futbolcu dayak yedi!

Rusya'da sözleşmesini feshetmeyen Karadağlı bir oyuncuya Kuban kulübünün şiddete başvurarak zorlana çeşitli kağıtlara imza attırdığı iddia ediliyor.

Takımda düzenli olarak forma giyemeyen ve ayrılık için transfer listesine koyulmasını arzu eden Nikezic bu istediğinde ısrarlı olunca dayak yedi. Olay ise Nikezic'in çektiği bu resimleri internete koymasıyla ortaya çıktı.

Rus basınına "Mart 2010'da Kuban ile iki yıllık sözleşme imzalamıştım. Kulübün yükselişine yardımcı olmuştum. Fakat başkan bu sene bana ihtiyaçları olmadığını ve sözleşmemi tek taraflı feshetmemi istedi. Ben ise bunu reddettim ve transfer listesine koyulmamı söyledim.

"7 Mart'ta idmanda hocamız Daniel Vasile Petrescu gelerek aynı şeyi söyledi, ben yine reddettim. Sözleşmemi feshetmedim. Sonra odaya iki adam girdi. Beni dövmeye başladılar. 20 dakikalık mücadeleden sonra önüme koyulan kağıtları imzalamak zorunda kaldım." ifadelerini kullandı.

Kuban kulübünün basın sözcüsü bu iddiaları yalanlarken, Nikezic'in olayı UEFA ve FIFA'ya taşıyacağı belirtiliyor.

Bu futbol dünyasında ise ilk değil. Bir başka Karadağlı oyuncu Sreten Sretenovici, FC Timisoara'da oynarken sözleşmesini feshetmesi için Nikezic'in yaşadığı olayın bir benzerini yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler