Futbolcu çiftlikte ölü bulundu

Yozgat Süper Amatör Ligi takımlarından Sarıkaya Belediyespor'un formasını giyen 29 yaşındaki futbolcu Serhat Çınar ve çoban Ahmet Muş, Kayseri merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Yazır Köyü'nde bulunan bir çiftlikte av tüfeği ile vurulmuş halde ölü bulundu.O

Futbolcu çiftlikte ölü bulundu

Yozgat Süper Amatör Ligi takımlarından Sarıkaya Belediyespor'un formasını giyen 29 yaşındaki futbolcu Serhat Çınar ve çoban Ahmet Muş, Kayseri merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Yazır Köyü'nde bulunan bir çiftlikte av tüfeği ile vurulmuş halde ölü bulundu.

Olayın, önceki gün gece geç saatlerinde Kayseri merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Yazır Köyü'nde meydana geldiği öğrenildi. Yazır Köyü çiftliğinde 60 büyükbaş hayvan besleyen futbolcu Serhat Çınar, 21 yaşındaki çoban Ahmet Muş ile birlikte hayvanların yemlerini verdikten sonra dinlenmek üzere yataklarına yattıkları öğrenildi. Gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerin çiftliğe gelerek önce çoban Ahmet Muş'u, ardından genç oyuncu Serhat Çınar'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdükleri tesbit edildi.

Cinayet zanlıları, çiftlik sahibi genç oyuncu Serhat Çınar ve çoban Ahmet Muş'un üzerinde bulunan cep telefonlarını ve bir miktar parayı da aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştıkları öğrenildi. Silah seslerini duyan köylülerin olay yerine geldiklerinde Serhat Çınar ve Ahmet Muş'un cesetleriyle karşılaştı. Jandarma ekipleri, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor