Futbola KARADENİZ damgası

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta sonunda Karadeniz temsilcisi Trabzonspor Ankaragücü beraberliğine rağmen haftayı 43 puanla lider olarak tamamlarken, Bank Asya 1. Lig’de de Çaykur Rizespor, 1-0’lık Diyarbakırspor galibiyeti ile liderliğe yükseldi.Bordo Ma

Futbola KARADENİZ damgası

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta sonunda Karadeniz temsilcisi Trabzonspor Ankaragücü beraberliğine rağmen haftayı 43 puanla lider olarak tamamlarken, Bank Asya 1. Lig’de de Çaykur Rizespor, 1-0’lık Diyarbakırspor galibiyeti ile liderliğe yükseldi.

Bordo Mavililer, en yakın takipçisi Bursaspor’un 5 puan önünde liderliğini sürdürürken, Çaykur Rizespor ise en yakın takipçileri Orduspor ve Samsunspor’un 1 puan önünde 31 puanla haftayı lider kapattı. Yeşil Mavililer’i ise 30’ar puanla ligdeki diğer Karadeniz temsilcileri Orduspor ve Samsunspor ile 29 puanlı 4. sıradaki Boluspor izliyor. Bank Asya 1. Lig’de zirve mücadelesinin bu şekilde sürmesi halinde önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig’de Karadeniz takımlarının sayısının artması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor