"Futbol varsa şike hep olacaktır"

Beşiktaş, Galatasaray ve Altay'ın 1960'lı ve 1970'li yıllardaki panter lakaplı efsane kalecisi 73 yaşındaki Varol Ürkmez, eşi Aylin Ürkmez'le futbol oynadığı illere yönelik nostalji turuna çıktı.Bir dönem kiralık oynadığı Manisa'da Futbolcular Derneği'ni

"Futbol varsa şike hep olacaktır"

Beşiktaş, Galatasaray ve Altay'ın 1960'lı ve 1970'li yıllardaki panter lakaplı efsane kalecisi 73 yaşındaki Varol Ürkmez, eşi Aylin Ürkmez'le futbol oynadığı illere yönelik nostalji turuna çıktı.

Bir dönem kiralık oynadığı Manisa'da Futbolcular Derneği'ni ziyaret eden Ürkmez, o yıllardaki resimlerin ve anıların kitaplaştırıldığı "Dünden Bugüne " kitabını incelerken duygulu anlar yaşadı. Adının birçok kez şikeyle anıldığını belirten Varol Ürkmez, şunları söyledi: "Futbol var olduğu sürece şike olacaktır. Kim olmayacak derse kendini kandırır. Kaldı ki benim için 'Şikeci Varol' diyorlardı. Çünkü ben gol yememek için para alırdım. Aldığım para ise öyle bugünkü gibi milyon dolarlar değil 150 lira öderlerdi. Ben de onu eğlence merkezinde eritir gelirdim" dedi.

Gündemi meşgul eden şike olayına da değinen Ürkmez, "İnanın bugüne kadar bu olayla ilgili hiçbir yere konuşmadım fakat Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım büyük bir özenle bu olayda günah keçisi olarak seçilmiştir. O kişi demir parmaklıklar arkasında bulunuyor. Bu doğru değil"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler