Futbol takımlarında yapısal değişiklik!

Türkiye'de 7'den 70'e herkesin heyecanla takip ettiği futbol takımları, yeni bir yapıya kavuşuyor. Futbol Çalışanları Sendikası'nın (Futbol-Sen) yıllardır sürdürdüğü girişimler sonuç verdi. Yürürlüğe giren yeni düzenlemeye göre artık futbol sektörü çalışa

Futbol takımlarında yapısal değişiklik!

Türkiye'de 7'den 70'e herkesin heyecanla takip ettiği futbol takımları, yeni bir yapıya kavuşuyor. 

Futbol Çalışanları Sendikası'nın (Futbol-Sen) yıllardır sürdürdüğü girişimler sonuç verdi. Yürürlüğe giren yeni düzenlemeye göre artık futbol sektörü çalışanları meslek grubuna dahil edildi. 
 
Eski düzenlemeye göre İşkolları Tüzüğü'nde meslek sahibi olarak görülmeyen sektör çalışanları birçok alanda resmi bir meslekleri olmadığından bazı sorunlarla karşılaşıyordu. Yapılan değişiklikle artık bu sorun ortadan kalktı.
 
Düzenlemeye göre artık, futbolcu, teknik direktör, masör, malzemeci, kulüp müdürü, idari personel gibi futbol sektörünün tüm çalışanları,meslek sahibi olarak kabul edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor