Futbol takımında dayak skandalı

 Seijas, Paraguay'ın Asuncion radyosuna yaptığı açıklamada, Chilavert'in kendisinden Arjantinli oyuncular Rolando Zarate'nin Meksika'ya ve Sebastian Romero'nun Yunanistan'a transferi nedeniyle para istediğini ve bu isteği kabul edilmeyince kendisini dövdü

Futbol takımında dayak skandalı

 Seijas, Paraguay'ın Asuncion radyosuna yaptığı açıklamada, Chilavert'in kendisinden Arjantinli oyuncular Rolando Zarate'nin Meksika'ya ve Sebastian Romero'nun Yunanistan'a transferi nedeniyle para istediğini ve bu isteği kabul edilmeyince kendisini dövdüğünü söyledi. Seijas, Chilavert hakkında dava açacağını da belirtti.

Paraguay Milli Takımının eski kalecilerinden Jose Luis Chilavert, transferlerle ilgili bir tartışmada Arjantinli menajer Pablo Seijas'ı dövmekle suçlanıyor.

Chilavert ile 2006'da Paraguaylı Emilio Martinez'in Meksika'ya transferi için işbirliği yaptıklarını ve kendisine o dönemde 25 bin dolar komisyon verdiğini anlatan Seijas, daha sonra Chilavert ile hiç çalışmadığını belirtti.

2002 Dünya Kupası'nda Paraguay'ın kalesini koruyan Chilavert ise Seijas'ın kendisine hakaret ettiğini söyledi.Chilavert, ''Seijas'ın Zarate ve Romero'nun transferleri nedeniyle bana borcu var. Bana açlıktan ağzı kokan Paraguaylı dedi. Buna izin veremezdim'' diye konuştu.Oynadığı takımlarda penaltı ve serbest vuruşlardan attığı gollerle tanınan, 2004'te futbolu bırakan Chilavert'in 8'i milli takımda, toplam 62 golü bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor