Futbol sahasında Özel Harekatçılar

Haber61  - Haber Servisi – Dünya Futboldaki şiddeti konuşurken haber merkezimizin bir fotoğrafı futbol gündemine oturdu. Guatemala’da oynan Uluslararası Okul Sporları (ISF) Dünya Futbol Şampiyonası'na Türkiye’yi temsil eden Trabzon Erdoğdu Lisesi ve Kızla

Futbol sahasında Özel Harekatçılar

Haber61  - Haber Servisi – Dünya Futboldaki şiddeti konuşurken haber merkezimizin bir fotoğrafı futbol gündemine oturdu. Guatemala’da oynan Uluslararası Okul Sporları (ISF) Dünya Futbol Şampiyonası'na Türkiye’yi temsil eden Trabzon Erdoğdu Lisesi ve Kızlarda Amasya Spor Lisesi şampiyonanın yapıldığı ülkeye gitti. Trabzon Erdoğdu Lisesi karşılaşma öncesi sahada bu ülkeye ait özel hareket polislerini görünce şok oldu.

Ellerinden tam otomatik tüfekle korner çizgisinde bekleyen polisler sporcuların güvenliğini sağlamaya çalıştıkları görüntü. Türkiye’yi temsil eden iki takımımız otelden karşılaşmanın oynanacağı sahaya giderken özel harekat ekiplerinin geniş güvenlikleri altında gittiği öğrenildi. ISF’nin neden karşılaşmayı iç savaşın olduğu bir ülkeye verdiği ise kafalarda soru işareti bıraktı.

1-007.gif

2-002.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler