Futbol kuralları Fenerbahçe'ye göre değişiyor!

Bu pozisyon tartışma konusu oldu...

Futbol kuralları Fenerbahçe'ye göre değişiyor!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 8. haftasının kapanış mücadelesinde dün akşam Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma sarı lacivertlilerin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maça damga vuran olay ise yine futbol kurallarının Fenerbahçe'ye göre uyarlanması oldu. Ceza sahası içerisinde topa elle müdahale edilmesinin tartışmasız penaltı olduğu futbol oyununda dün akşam kural Fenerbahçe için değişti.  Konyaspor atağında Nejc Skubic'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa açık bir şekilde  Martin Skrtel elle müdahale etti. Ancak hakem Bülent Yıldırım oyunu devam ettirdi. 

Eski hakem ve ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu bu durum karşısında dikkat çeken bir yorumda bulundu. İşte o sözler;

" Maçta iki net penaltı vardı. F.Bahçe’ye penaltıyı veren Bülent’in gözüne Konya’nın penaltısında perde indi. Konyaspor'un beklediği bir penaltı pozisyonu. Bu da çok net yorumsuz bir penaltı pozisyonu. Birisi Fenerbahçe'nin lehine veriliyor, birisi Konya'nın lehine verilmiyor. İki net penaltı! Hakemimiz meşhur Bülent Yıldırım… Kararlar normal! Büyükler oldu mu, hakem de Bülent Yıldırım oldu mu bu işler böyledir. Birilerini görür, birilerinde gözüne perde iner! Onun adı Bülent Yıldırım!. "



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler