'Futbol için kara bir lekedir'

Mısır'da yaşanan dehşet verici olaylardan sonra FİFA Başkanı Sepp Blatter bir açıklama yayınladı.Çarşamba akşamı Mısır'da onlarca kişinin ölümüne sebep olan Al-Masry - Al-Ahly karşılaşması sonrasında çıkan olaylarla ilgili FİFA Başkanı Sepp Blatter açıkla

'Futbol için kara bir lekedir'

Mısır'da yaşanan dehşet verici olaylardan sonra FİFA Başkanı Sepp Blatter bir açıklama yayınladı.

Çarşamba akşamı Mısır'da onlarca kişinin ölümüne sebep olan Al-Masry - Al-Ahly karşılaşması sonrasında çıkan olaylarla ilgili FİFA Başkanı Sepp Blatter açıklamalarda bulundu. 74 kişinin yaşamını yitirdiği olaylardan sonra Mısır Futbol Federasyonu ligleri süresiz iptal etmişti. Sepp Blatter, bugün olaylarda hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı mesajı yayınladı.

Blatter, "Mısır'ın Port Said şehrinde çıkan olaylarda birçok futbolseverin hayatını kaybettiğini ve yaralandığını öğrendiğim için çok şaşkınım ve üzgünüm. Kalbim; dün akşam yaşanan olaylarda hayatlarını kaybedenlerin aileleri, yakınlarıyla beraber. Dün yaşananlar, futbol için kara bir lekedir. Bu felaketvari olaylar tasavvur bile edilemez ve yaşanmamalıdır." dedi.

Diğer bir yandan, olayları daha iyi anlayabilmek için FIFA, Mısır'lı yetkililerden tam teşekküllü bir rapor istedi ve Mısır Futbol Federasyonu'nun yanında olduğunu deklare etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor