Futbol dünyası şokta

El Mundo Deportivo ve Sport'un doğruladığı haberde Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın görevini hastalığı sebebiyle bırakacağı açıklandı. Bu akşam 21:30'da başkan Sandro Rosell ve sportif direktör Andoni Zubirazetta, düzenleyecekleri basın toplan

Futbol dünyası şokta
El Mundo Deportivo ve Sport'un doğruladığı haberde Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın görevini hastalığı sebebiyle bırakacağı açıklandı.
 
Bu akşam 21:30'da başkan Sandro Rosell ve sportif direktör Andoni Zubirazetta, düzenleyecekleri basın toplantısında Tito Vilanova'nın kanser tedavisi nedeniyle görevden ayrılacağını duyuracak. 
 
Tito'nun tükürük bezindeki tümörün daha kötüye gitmesi nedeniyle görevine devam edemeyeceği belirtildi. Teknik adamın son durumunu rapor eden doktorların Barcelona'ya "Tito'nun devam etmesi mümkün değil" beyanını verdikleri öğrenildi. 
 
Tito Vilanova önce Kasım 2011'de tükürük bezinden operasyon geçirmiş ardından Aralık 2012'de bir kez daha ameliyat masasına yatmıştı. 
 
Tito Vilanova'nın görev alamadığı süre boyunca Barcelona'da teknik direktörlüğü Jordi Roura üstlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler