Fuchs Trabzon'a geliyor!

Trabzonspor’un sol bek için aradığı kanlardan olan Mainz 05’in Avusturyalı oyuncusu Christian Fuchs, ailesiyle Trabzon’a gelerek kenti gezecek.Haber61.net Spor Servisi’nin derlediği bilgilere göre, Trabzonspor’un defansın sol beki için arayışları devam ed

Fuchs Trabzon'a geliyor!

Trabzonspor’un sol bek için aradığı kanlardan olan Mainz 05’in Avusturyalı oyuncusu Christian Fuchs, ailesiyle Trabzon’a gelerek kenti gezecek.

Haber61.net Spor Servisi’nin derlediği bilgilere göre, Trabzonspor’un defansın sol beki için arayışları devam ediyor. Bordo-mavili takım yurt dışındaki çalışmalarını sürdürürken bu isimler arasında gerçekleşmesi en önemli isimlerden biri Fuchs.

Christian Fuchs’un önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelip kenti gezmek istediği yönünde talebi olduğu öğrenildi. Fuchs’un Trabzonspor ile imza atmasında Trabzon kentini beğenip beğenmeyeceğinin de önemli bir etken olduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler