Fransızlar Umut diye çıldırıyor!

Ancak adının birlikte anıldığı Toulouse kulübünün taraftarları hala onu sayıklıyor. Taraftar sitelerinde yönetime büyük bir baskı söz konusu. Fanatik’in haberine göre, transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Toulouse Trabzonspor’un kapısını ça

Fransızlar Umut diye çıldırıyor!

Ancak adının birlikte anıldığı Toulouse kulübünün taraftarları hala onu sayıklıyor. Taraftar sitelerinde yönetime büyük bir baskı söz konusu.

 

Fanatik’in haberine göre, transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Toulouse Trabzonspor’un kapısını çalmış, hiç de azımsanmayacak önemli bir teklif yapmıştı. Ancak bu duruma hazırlıklı olmayan Bordo-Mavililer’in hocası Şenol Güneş’in vetosuyla Umut Bulut takımda kalmış, Fransızlar ülkelerine elleri boş dönmüştü. Gerçekleşmeyen transferi Fransızlar’ın unutmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Toulouse’un Karadeniz ekibiyle bir kez daha devre arasında görüşmeyi planladığı haberlerinin ardından bu gelişmede başrolü taraftarların oynadığı öğrenildi. Her ne kadar Trabzonspor’daki en kötü sezonlarından birini geçiriyor ve sık sık eleştiriliyor olmasına rağmen Umut Bulut, Fransızlar’ın gözünde adeta bir kurtarıcı durumunda.

 

‘Satmayız’ deniyor ama...

Takımdaki forvetlerin formsuzluğundan yakınan Toulouselular, forumlarda ve anketlerde Umut Bulut’a büyük destek veriyor. Trabzonspor Yönetimi şu ana kadar her fırsatta golcülerinin satılmayacağını ileri sürse de devre arasında yapılacak önemli bir teklifte karar değişikliğine de kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler