Fransız basınından Trabzonspor'a takas iddiası!

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in, Trabzonspor'un forvet oyuncusu Waris Majeed için bordo-mavili yönetimle pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.Le 10 Sport'ta yer alan habere göre Rennes, 23 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euro'luk bir teklif yaptı. Trabzo

Fransız basınından Trabzonspor'a takas iddiası!

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in, Trabzonspor'un forvet oyuncusu Waris Majeed için bordo-mavili yönetimle pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

Le 10 Sport'ta yer alan habere göre Rennes, 23 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euro'luk bir teklif yaptı. Trabzonspor'un ilk etapta 6 milyon euro talep ettiği ancak daha sonra Waris'e karşılık Ola Toivonen teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

Daha önce de transfer gündemine aldığı 29 yaşındaki İsveçli forvet için bu hamleyi kullanan Karadeniz ekibinin, Waris'in bir dahaki transferinden 'yüzde 25 pay alırız' şeklinde bir öneride bulunduğu kaydedildi. İki kulüp arasında sıkı bir pazarlık yaşanırken, Fransız ekibinin bu teklifi düşündüğü belirtildi. Rennes'in Tovinonen takasına sıcak baktığı ifade ediliyor.

2017'DE SONA ERİYOR

Geçen sezon Rennes'e gelen ve 53 maçta 15 gol kaydeden Toivonen, 1.89 boyu ile hava toplarında etkili. PSV'de 199 maçta 78 gol atıp 32 de asist yaparak parlayan 29 yaşındaki golcünün Fransa kulübü ile 2017'ye kadar sözleşmesi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor