Fransız basınından bomba iddia!

Trabzonspor'un forvet arayışı Avrupa'da yankı bulmaya devam ediyor. Avrupa basınında çıkan transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Fransız basını ünlü bir golcüyü Trabzonspor'a yazdı.Fransa'nın en ünlü spor gazetesi Le 10 Sport'dan Trabzonspor

Fransız basınından bomba iddia!

Trabzonspor'un forvet arayışı Avrupa'da yankı bulmaya devam ediyor. Avrupa basınında çıkan transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Fransız basını ünlü bir golcüyü Trabzonspor'a yazdı.

Fransa'nın en ünlü spor gazetesi Le 10 Sport'dan Trabzonspor'a Gignac bombası.

Fransa'da bugün yayınlanan gazetede 28 yaşındaki Franzız oyuncu Andre Pierre Gignac'ın Trabzonspor ile görüştüğü ileri sürülürdü. Fransa liginde 35 maçta 16 gol kaydeden oyuncunun kendi kulübü Marsilya ile sözleşmesinde 7 Milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Trabzonspor Başkanı bugün yapmış olduğu açıklamada bomba bir transferin peşindeyiz diyerek bu transferden mi bahsettiği bilinmiyor. Fakat Fransa basınında Gignac Trabzon'da iddiları güçlendikçe gözler Bordo mavili takımın transfer komitesine çevrildi. Yıldız oyuncunun bonservisinin yüksek olması nedeniyle yönetimin kiralama yoluna gidebileceği öne sürüldü.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor