Fransa'da Trabzon fırtınası

Fransa'da devam eden Genç ve Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonasında Trabzon Belediyesinin bayan boksörleri fırtına gibi esiyor. Milli takım forması altında 57.kg ringe çıkan Trabzon Belediyespor boksörü Berna SAKA, yarı final de Ukraynalı rakibi ile karşı

Fransa'da Trabzon fırtınası

Fransa'da devam eden Genç ve Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonasında Trabzon Belediyesinin bayan boksörleri fırtına gibi esiyor.

 

Milli takım forması altında 57.kg ringe çıkan Trabzon Belediyespor boksörü Berna SAKA, yarı final de Ukraynalı rakibi ile karşı karşıya gelecek.

 75 Kg  ringlerde fırtına gibi esen Trabzon Belediyespor boksörü  Serengül BAYRAK, finale yükseldi . Bayrak finalde şampiyonanın güçlü boksörlerinden Polonyalı rakibi ile altın madalya için dövüşecek.

 

Milli taktım ve Trabzon Belediyespor boks antrenörü Davut Çınarlar " Trabzonlu bayan boksörlerin başarısı ile bir kez daha gururlandığını belirterek” Sorumlusu olduğum Genç Bayan Milli Takım başarılı bir şekilde şampiyonaya devam ediyor. Türkiye'ye ve Trabzon'a altın madalyayı getirmek istiyoruz.”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor