"Forvet takviyesi yapacağız"

Çakıroğlu, kadro yapısı olarak bunu başarabileceklerini de belirterek, "Bu sezon bir çok kulvarda başarıya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu yüzden Avrupa kupası bizim için oldukça önemli. Minsk maçında taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak turu geçmek i

"Forvet takviyesi yapacağız"

Çakıroğlu, kadro yapısı olarak bunu başarabileceklerini de belirterek, "Bu sezon bir çok kulvarda başarıya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu yüzden Avrupa kupası bizim için oldukça önemli. Minsk maçında taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak turu geçmek istiyoruz. Burada koca bir sezonun emeği var ve bunun boşa gitmemeli. O yüzden kazanmak zorundayız" dedi.

"FORVET TAKVİYESİ YAPACAĞIZ"

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Çakıroğlu, şöyle konuştu:

"Bir forvet oyuncusu takviye yapmayı çok istiyoruz. Hocamızın da bu konuda talebi var. Bu talebe öyle ya da böyle cevap vereceğiz. Gündemdeki isimler zaten belli. Ancak yabancı oyuncu kontenjanı konusunda yaşadığımız sıkıntılar da devam ediyor. Şu ana kadar gitmesi yönünde görüşme yaptığımız oyuncularımız kolaylık sağlamadı. Bu görüşmelerde kulübü en az zarara uğratmak istiyoruz. Umarım göndermeyi düşündüğümüz oyuncularımız da bizi anlar ve bu sorunu çözeriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler