Formasıyla defnedildi !

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne 6 yıl önce yerleşen 64 yaşındaki İngiliz Alan Davies, vasiyeti üzerine taraftarı olduğu İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City forması ile defnedildi. İngiltere'nin Manchaster kentinde doğan İngiliz Alan Davies, 6

Formasıyla defnedildi !

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne 6 yıl önce yerleşen 64 yaşındaki İngiliz Alan Davies, vasiyeti üzerine taraftarı olduğu İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City forması ile defnedildi.

 

İngiltere'nin Manchaster kentinde doğan İngiliz Alan Davies, 6 yıl önce geldiği Fethiye'nin Çalış bölgesine yerleşerek, tek başına yaşamaya başladı. Fanatik bir Manchester City taraftarı olan ve takımının önemli maçları için sık sık İngiltere'ye giden Davies, geçen sezon elde edilen şampiyonlukla büyük mutluluk yaşadı. 1 hafta önce rahatsızlanarak Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Davies, pazar günü yaşamını yitirdi. Davies'in cenazesinin, ailesinin isteği üzerine çok sevdiği Fethiye'de toprağa verilmesi kararlaştırıldı. Alan Davies'e, vasiyeti üzerine son yolculuğunda, taraftarı olduğu Manchester City'nin 1999- 2000 sezonu için hazırlanan forması giydirildi.
Uzun yıllar üzerinden çıkarmadığı forması ile son yolculuğuna uğurlanan Davies için Çatalarık Şehir Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Alan Davies, komşuları ve dostlarının yanı sıra, İngiltere'de yaşayan 3 oğlunun hazır bulunduğu cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor