Forma hırsı büyüyor

Hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavili ekipte futbolcular Teknik Direktör Şenoş Güneş’in gözüne girebilmek için çabalıyorlar. Ligin son maçı olan bu karşılaşmada formayı kapabilmek için Bordo-Mavili fut

Forma hırsı büyüyor

Hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavili ekipte futbolcular Teknik Direktör Şenoş Güneş’in gözüne girebilmek için çabalıyorlar. Ligin son maçı olan bu karşılaşmada formayı kapabilmek için Bordo-Mavili futbolcular ilk onbire girebilmek için canını dişine takıyorlar. Futbolcuların hırslı olması ise teknik heyeti Orduspor maçı öncesinde sevindiriyor. 

Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularının hırslı olmasının sevindirici olduğunu belirtirken, sakatlayıcı türden hareketlerden kaçınmalarını istedi. Pazar günü zorlu bir maça çıkacaklarını altını çizen Tecrübeli Teknik Direktör Güneş, ‘Kazanmak için takım olarak son düdüğe kadar, çok koşup çok mücadele etmeliyiz ki, amacımıza ulaşalım. Saha içinde yükü eşit paylaşırsak, işimiz kolaylaşır. Lig de bugüne kadar gördük ki, hangi takım o gün sahada galibiyeti çok isterse ve bunun için sahada çabalarsa o kazanıyor’ dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor