Forlan Türkiye'ye mi geliyor?

2014-15 sezonun kadrosunu yavaş yavaş kurmaya başlayan Torku Konyaspor kadroda düşünülmeyen Gekas'ın yerine dünyaca ünlü forveti Konya'ya getirmeye çalışıyor.Hedefteki isim ise Diego Forlan. Bir yandan Nijeryalı Obafemi Martins'le irtibatı kesmeyen Konyas

Forlan Türkiye'ye mi geliyor?

2014-15 sezonun kadrosunu yavaş yavaş kurmaya başlayan Torku Konyaspor kadroda düşünülmeyen Gekas'ın yerine dünyaca ünlü forveti Konya'ya getirmeye çalışıyor.

Hedefteki isim ise Diego Forlan. Bir yandan Nijeryalı Obafemi Martins'le irtibatı kesmeyen Konyaspor yönetiminin, Uruguay formasıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden Forlan'la turnuva bitiminde masaya oturucağı öğrenildi.

Manchester United, Atletico Madrid, Inter gibi büyük kulüplerde boy gösteren Forlan, Ocak ayında Japonya'nın Cerezo Osaka takımına transfer olmuştu. Kariyerinin sonlarına doğru Asya'da futbol oynamak istemediğini belirten Forlan'ın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor