FLAŞ! UEFA ceza verecek mi?

Daily Mail gazetesi, UEFA Kulüp Finans Kontrol Kurulu'nun perşembe günü son toplantısı olduğunu açıkladı. UEFA, Finansal Fair-Play'i ihlal eden kulüplere anlaşma önerdi. Günlerdir konuşulan Finansal Fair Play cezalarında sona yaklaşıldı. 20 kulüp risk alt

FLAŞ! UEFA ceza verecek mi?
Daily Mail gazetesi, UEFA Kulüp Finans Kontrol Kurulu'nun perşembe günü son toplantısı olduğunu açıkladı.
 
UEFA, Finansal Fair-Play'i ihlal eden kulüplere anlaşma önerdi. Günlerdir konuşulan Finansal Fair Play cezalarında sona yaklaşıldı. 20 kulüp risk altında 
20 kulübün ceza riski ile karşı karşıya olduğunu belirten İngiliz gazetesi bunların arasında Manchester City ve PSG gibi kulüplerin olduğunu belirtirken tarafların ceza pazarlığında anlaşamadığı takdirde UEFA itiraz yolu açık olarak kararlarını cuma gününe kadar açıklayacak. İngiliz Eurosport'un haberine göre de UEFA, kulüplerle anlaşıp Tahkim'e gidilmemesi için kulüplerle görüştü. Eğer kulüpler UEFA ile anlaşma yoluna gitmeyip tahkime giderse ve buradan da aklanamazlarsa çok daha sert cezalar verilebileceği aktarıldı.
 
Hatırlancağı üzere Süper Lig'den bazı ekiplerin de Finansal Fair Play'den dolayı ceza alacağı iddia edilmişti. Özellikle Galatasaray'ın adının da olduğu iddia edilen bu kulüplere asıl bir ceza verileceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler