Flaş transfer! Yıldız futbolcu...

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan resmi sitesinden Kaka ile ilgili açıklama yaptı.İtalyan kulübünün resmi internet sitesinden sıcak gelişme olarak duyurduğu bu gelişmeyle Kaka'nın artık Milan'ın oyuncusu olmadığını açıklandı.Sao Paulo kulübü yetkilil

Flaş transfer! Yıldız futbolcu...

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan resmi sitesinden Kaka ile ilgili açıklama yaptı.

İtalyan kulübünün resmi internet sitesinden sıcak gelişme olarak duyurduğu bu gelişmeyle Kaka'nın artık Milan'ın oyuncusu olmadığını açıklandı.

Sao Paulo kulübü yetkilileri transferde son geldiklerini ve tüm anlaşmaların yapıldığını ifade etti. Brezilya kulübünün 2. başkanı Ataide Gil Guerreiro, 60 gün süren görüşmelerin neticesinde Milan, Orlando City ve Kaka taraflarıyla anlaşmaya vardıklarını ve transferin imzaya kaldığını söyledi.

Guerreiro, "Kaka evine döneceği için çok duygulu ve çok iyi bir formda. Sao Paulo'ya büyük bir motivasyon ile geliyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor