Flaş sözler! Adebayor Türkiye'ye...

Totthenam'la yollarını ayıran Togolu golcü Emmanuel Adebayor, Türkiye'da futbol oynamaya sıcak bakıyor. Konuyla ilgili Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli golcünün temsilcisi Marco Kırdemir, ''Paris'teyim. Adebayor'la burada gör

Flaş sözler! Adebayor Türkiye'ye...

Totthenam'la yollarını ayıran Togolu golcü Emmanuel Adebayor, Türkiye'da futbol oynamaya sıcak bakıyor.

Konuyla ilgili Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli golcünün temsilcisi Marco Kırdemir, ''Paris'teyim. Adebayor'la burada görüşmelerimiz oldu. Kendisine Çin'den çok büyük bir maddi getiri sağlayacak teklifler getirdik; ama orada oynamak istemiyor. İspanya'yla ilgili çalışmalarımız da oldu. Şu anda net bir şey yok. İngiltere'de Arsenal, M.City, Totthenam gibi büyük kulüplerde oynadı. Real Madrid'te kiralık oynadığı dönemde gerçekten çok başarılıydı. Dünya ölçeğinde bir oyuncu. Şu anda çok hırslı ve Ocak ayı için çalışmalarını devam ettiriyor. Türkiye'den teklif olursa maliyetsiz olarak gelir.  Adebayor, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor