Flaş karar! Küme düşürüldü

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) 2014-15 sezonunu 13. sırada tamamlayan Elche, ekonomik sorunlarından dolayı küme düşürüldü.İspanya'daki Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumunun kulüpler için belirlediği ekonomik kontrol yönetmenliğinin şartlarını yerine g

Flaş karar! Küme düşürüldü

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) 2014-15 sezonunu 13. sırada tamamlayan Elche, ekonomik sorunlarından dolayı küme düşürüldü.

İspanya'daki Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumunun kulüpler için belirlediği ekonomik kontrol yönetmenliğinin şartlarını yerine getirmediği, kulüp hesaplarının şeffaf olmadığı ve yaşadığı ekonomik krizden ödemelerini yapamadığı ileri sürülen Elche'nin, 2. lige düşürülmesi kararı resmen açıklandı.

La Liga'da sezonu 18. sırada bitirerek bir alt lige düşen Eibar ise gelecek sezon Elche'nin yerine La Liga'da yer alacak.Elche, yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle sezon boyunca uyarılmıştı. Kulübün maliyeye olan borçları ve ödenmeyen maaşlardan kaynaklanan sorunları, sürekli gündeme getirilmişti.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler