Flaş iddia! Akçay istifa mı etti?

Spor Toto Süper LiG'in 17. haftasında Avni Aker'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da flaş bir iddia ortaya atıldı.Henüz doğrulanamayan iddiaya göre teknik direktör Mustafa Reşit Akçay maçın ardından Trabzonspor yönetimine istifasını sundu. Akça

Flaş iddia! Akçay istifa mı etti?

Spor Toto Süper LiG'in 17. haftasında Avni Aker'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da flaş bir iddia ortaya atıldı.

Henüz doğrulanamayan iddiaya göre teknik direktör Mustafa Reşit Akçay maçın ardından Trabzonspor yönetimine istifasını sundu. Akçay'ın Trabzonspor yönetiminin Vahid Halilhodzic ile görüştüğü iddiaları üzerine istifa kararı aldığı gelen bilgiler arasında. 

Maçın ardından istifa dedikodularının kulaktan kulağa yayılmasıyla basın mensupları ile Mustafa Akçay ve Yöneticiler arasında büyük bir telefon trafiği yaşandı. Son olarak yöneticiler istifa iddialarını yalanlarken Trabzon'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Öte yandan Mustafa Akçay'ın şu saatlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Akçay'ın görevi kesin olarak bırakıp bırakmadığı ile ilgili kesin bir bilgiye henüz ulaşılamadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor